Är du vår nya Mekaniker i Hässleholm?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som mekaniker att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Ibland kommer de tillbaka hela, ibland inte. Vad de däremot alltid behöver är lite omsorg och kärlek. Du tar emot, bedömer maskinernas kondition samt servar och reparerar, ibland tillochmed akut ute på fält. Du hjälper också till vid etableringar och stöttar övriga depån, från uthyrare till distributör. Vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

Vi söker dig som…

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du har verkstadsbakgrund inom bygg- och anläggningsmaskiner och ett brett tekniskt kunnande samt tydligt byggintresse.
  • B-körkort är ett krav, BE eller B96 samt truckbehörighet är meriterande.
  • Viss datorvana då all offert-, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system.
  • Du är problemlösare med god initiativförmåga, bra på felsökning  med viss instrumentvana

 

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Du kommer få friskvård, fem veckors semester, arbetstidsförkortning och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Kenet Klaric, 0708-435418
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Mekaniker Hässleholm

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-02-18

Välkommen med din ansökan snarast!

 

Göteborg

Säljansvarig

 

Göteborg Ringön

Gård och Transport

 

Göteborg Sisjön

El-Installatör

 

Göteborg Sisjön

Montör

 

Halmstad

Innesäljare/uthyrare

 

Hässleholm

Mekaniker

 

Karlstad

Mekaniker/Servicetekniker

 

Kungsbacka

Innesäljare

 

Kävling

Innesäljare

 

Skaraborg

Regionchef

 

Uddevalla

Gård och Transport

 

Varberg

Gård och Transport