Är du vår nya Returmottagare i Kumla?

VI ÄR RENTA – MASKINUTHYRARNA SOM BRYR SIG

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

VAD KOMMER DU SOM RETURMOTTAGARE GÖRA?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga en bro mellan oss och våra kunder – finnas på plats för att ta emot maskiner och utrustning som lämnas tillbaka samt även ha hand om debitering på hyresavtalet. Du är leendet kunden möter när du bedömer maskinernas kondition och utför service på använda produkter som lämnas in i verkstaden. Är du alltid redo att rycka in och hjälpa till att hålla ordning på gården och i verkstaden? Bra. För vi hjälps åt och den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

VI SÖKER DIG SOM…

… stöttar upp likt alla turister på bilderna vid lutande tornet i Pisa. Vi söker dig som är för ändring. Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

VÅRA FYRA ÖNSKEMÅL TILL DIG:

  • Du har verkstadsbakgrund inom bygg- och anläggningsmaskiner och ett brett tekniskt kunnande samt tydligt byggintresse.
  • BE-körkort är ett krav, B96 samt truckbehörighet är meriterande.
  • Servicearbetare verkstad/retur är väldigt strukturerad, noggrann samt gillar ordning och reda
  • Du är problemlösare med god initiativförmåga, bra på felsökning med viss instrumentvana

 

VARFÖR RENTA?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

VARAKTIGHET & LÖN

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

 Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Lars-Erik Bergström, 070 239 75 00
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Gård/Transport Kumla

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-06-30.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

OM RENTA

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

 

Eskilstuna

Mekaniker

 

Fjärås

Gårdansvarig

 

Globen

Verkstadschef

 

Hässleholm

Innesäljare

 

Jordbro

Innesäljare

Mekaniker

 

Kumla

Returmottagare

 

Kungälv

Mekaniker

 

Kristianstad

Platschef

 

Lidköping

Gård/Transportör

Innesäljare/uthyrare

Mekaniker

Platschef

Säljare

 

Malmö

Gård/Transportör

Mekaniker

 

Mälardalen

Regionchef

 

Ringön

Verkstadschef

 

Skövde

Innesäljare

 

Täby

Gård/Transportör

 

Varberg

Gård/Transportör

Innesäljare