Är du vår nya Innesäljare i Skövde?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som innesäljare/uthyrare att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer. Du möter kunder, ger råd om lämplig utrustning, träffar avtal, skriver order och levererar; för avhämtning eller leverans. Du är också leendet kunden möter vid återlämning då du bedömer maskinernas kondition och kundens framtida behov. På tal om behov är du alltid redo att rycka in och hjälpa till med enklare reparationer och utkörning av utrustning. Vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

Vi söker dig som…

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett -entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

För att skapa en jämnare könsfördelning ser vi gärna tjejer som sökande!

 

Våra tre önskemål till dig:

  • Erfarenhet från bygg- och anläggningsmaskiner är meriterande
  • Datorvana då all offert -, order- och dokumenthantering sker i vårt administrativa system
  • Du är problemlösare med god initiativförmåga: snabb på fötterna

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård 3000kr/år, semester 5 veckor, arbetstidsförkortning och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Platschef Mikael Thorvald 070 959 44 41
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Innesäljare Skövde

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-06-18

 

Välkommen med din ansökan snarast!

 

 

Om Renta

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.

Fjärås

Gårdansvarig

 

Globen

Verkstadschef

 

Hässleholm

Innesäljare

 

Jordbro

Innesäljare

Mekaniker

 

Kumla

Returmottagare

 

Kungälv

Mekaniker

 

Kristianstad

Platschef

 

Lidköping

Gård/Transportör

Innesäljare/uthyrare

Mekaniker

Platschef

Säljare

 

Malmö

Gård/Transportör

Mekaniker

 

Mälardalen

Regionchef

 

Ringön

Verkstadschef

 

Skövde

Innesäljare

 

Täby

Gård/Transportör

 

Varberg

Gård/Transportör

Innesäljare