ÄR DU VÅR NYA ELEKTRIKER I LANDSKRONA?

Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Bygga är en lagsport och här är varje spelare superviktig. Med stor frihet skapas engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med 52 depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Du med?

 

Vad kommer du som Elektriker att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Och du kommer montera upp och etablera bygg-el på arbetsplatserna. Samt utrusta och iordningställa, preppa och serva. I övrigt är du med i depåns hela vardag, stöttar där det behövs. Vi hjälps åt, för bygga är en lagsport.

 

Vi söker dig som…

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du -förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du är problemlösaren med riktigt god initiativförmåga.
  • B-körkortet ligger vant i plånboken, kanske även ett BE eller B96?
  • Du är lagspelaren som ger enkla svar på svåra frågor, med glimten i ögat!
  • Du har grundläggande el utbildning från gymnasiet eller likvärdig utbildning. Gärna minst 2 års erfarenhet inom el installationsarbete. Meriterande med ECY certifikat.

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Max Eriksson, 073-200 27 67
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Elektriker Landskrona

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2022-08-30.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

 

Om Renta

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport.

 

Borlänge

Bodmontör

 

Eskilstuna

Mekaniker

 

Falkenberg

Fältmekaniker

Mekaniker

 

Globen

Transportör

 

Jönköping

Platschef

 

Kristinehamn

Servicetekniker

 

Kungsbacka

Innesäljare

 

Kungälv

Servicetekniker

 

Landskrona

Elektriker

 

Linköping

Gård/Transportör

Säljare

 

Lycksele

Platschef

 

Rosersberg

Mekaniker

Elektriker

 

Sisjön

Elektriker

 

Skövde

Gården/Mekaniker

 

Uddevalla

Säljare

 

Uppsala

Innesäljare

 

Varberg

Fältmekaniker

 

Vänersborg

Transportör med maskinkunskap

 

Värmland

Säljare

 

Västerås

Mekaniker

 

Östersund

Platschef

Säljare

Innesäljare

Mekaniker

Transport & Gård