Är du vår nya Försäljningschef i Stockholm?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som försäljningschef att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. I din roll som spelande tränare kommer du istället se till att bygga vidare på vårt starka team för resan framåt. Samtidigt som du själv kommer vara ute på spelplanen och göra affärer. Hos oss får du utmana, men också utmanas, i en varierande och coachande roll med fokus på kravställning och uppföljning. Med dina två lyhörda öron och din positiva stämma kommer du att stötta, leda och inspirera våra åtta grymma utesäljare: Ted, Robin, Christopher, Gustav, Erik, Jari, Björn och Douglas. Dina uppgifter? Följa upp säljarbetet, fördela arbetsbelastningen och sätta mål – individuella som kollektiva. Rapporterar gör du till Regionchefen Thomas. Därtill kommer du att ansvara för större avtalskunder och sköta det administrativa arbetet. Resor förekommer och en av dem, tillväxtresan, pekar nästintill rakt uppåt. Med andra ord kommer du med dina pedagogiska och tydliga ledaregenskaper bli ett avgörande nyförvärv för att vi ska vinna ännu mer mark – och färga hela regionen än mer orange!

 

Vi söker dig som…

… heter Pontus – nej, dig som har pondus! Din trygga ledarskapsstil definieras av ödmjukhet och auktoritet, lättsamhet och respekt. Du vet att B2B- och B2C-föräljning snarare handlar om människor och som den sanna människokännare du är anpassar du självklart ditt ledarskap efter personen du stöter på. Din drivkraft kommer från att se resultat och att ge våra anfallare (läs: utesäljare) de bästa förutsättningarna att göra mål­ – att bygga är ju en lagsport! Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra, så nu undrar vi om du vill komma över till oss och utveckla andra samtidigt som du själv utvecklas på vägen? I så fall vill vi välkomna dig till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?

 

Våra önskemål till dig:

  • Ditt moderna ledarskap har byggts upp över tid
  • Du har tidigare erfarenhet av försäljning
  • Du har bra koll på uthyrningsaffären
  • God datorvana och erfarenhet av att hantera komplexa avtal
  • Din diplomati är lika självkörande som körkortet ditt

 

Varför Renta?

Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm – att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 47 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar löpande från hjullastarn och vill ha dig ombord innan snön faller!

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

I denna rekrytering jobbar vi med Oddwork.
Ytterligare information kontaktar du Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, [email protected] (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
Ansökan görs via länken nedan.

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-12-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Borås

Gård/Transportör

Mekaniker

 

Falköping

Innesäljare

 

Fjärås

Gårdansvarig

 

Halmstad

Innesäljare

Gård/Transportör

 

Jordbro

Mekaniker

 

Kumla

Transportör

 

Landskrona

Bodmontör

Trafikserviceman

Elmontör

 

Lund

Mekaniker

 

Rosersberg

Mekaniker

 

Sisjön

Innesäljare

Hissmontör

 

Sollentuna

Innesäljare

 

Stockholm

Försäljningschef

 

Uppsala

Innesäljare

 

Varberg

Elmontör