ÄR DU VÅR NYA GÅRDANSVARIG I FJÄRÅS?

Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Bygga är en lagsport och här är varje spelare superviktig. Med stor frihet skapas engagemang. Ett engagemang som förenar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Men minst lika central är våra kunder, vår nummer 10. Det är tack vare dem som spelet klaffar och det är dem som utvecklade oss till att bibehålla det lilla bolagets charm i takt med att vi lagt på oss de stora bolagens muskler. Med 43 depåer i hela Sverige har vi samlats under samma flagg, maskinuthyrare som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Du med?

 

Vad kommer du som Gårdansvarig att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Och du kommer förbereda, iordningställa och samordna bodar och bygghissar för arbetsplatserna. Samt utrusta och reparera, preppa och serva. I övrigt, förutom lite snickeri och VA-anslutningar är du med i depåns hela vardag, stöttar där det behövs. Vi hjälps åt, för bygga är en lagsport.

 

Vi söker dig som…

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du har bakgrund från bygg eller ett så pass stort byggintresse att det byggt upp en bred teknisk kunskapsbank.
  • B-körkort är ett krav, BE eller B96 samt truckbehörighet är meriterande.
  • Du är en som hugger i.
  • Du har viss datorvana

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare och lagspelare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Michael Lexman, 070 317 21 42
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Gårdansvarig Fjärås

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-11-14.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

 

Om Renta

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 650 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport.

 

Borås

Gård/Transportör

Mekaniker

 

Falköping

Innesäljare

 

Fjärås

Gårdansvarig

 

Halmstad

Innesäljare

Gård/Transportör

 

Jordbro

Mekaniker

 

Kumla

Transportör

 

Landskrona

Bodmontör

Trafikserviceman

Elmontör

 

Lund

Mekaniker

 

Rosersberg

Mekaniker

 

Sisjön

Innesäljare

Hissmontör

 

Sollentuna

Innesäljare

 

Stockholm

Försäljningschef

 

Uppsala

Innesäljare

 

Varberg

Elmontör