Är du vår nya Platschef i Helsingborg Norr?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Platschef att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja i vårt sjumannalag på depån i norra Helsingborg. Din roll stavas Depåchef, men beskrivs med närmare eftertanke mer som en inspiratör, pålitlig ledare och lagspelare. Tiden går fort och pensionen väntar bortom hösten för vår nuvarande Depåchef Roy. Det är helt enkelt dags för en ny person att ta över ratten och driva depån mot nya mål för egen maskin. Och vem är den här personen, tänker vi? Jag! Säger du med din tydliga stämma. Här kommer du ha hand om allt som har ordet ansvar i sig: personalansvar, driftansvar och resultatansvar. Välkommen till en bred roll där vår nuvarande verktygslåda innehåller medel som du, med egna händer, kan bygga nya möjligheter av. Vi vill framåt och uppåt!

 

Vi söker dig som…

… älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du ­förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du vet hur man tar människor (läs: personalansvar sedan tidigare)

  • Skulle kalla dig lite av en lokal kändis i kuststaden Helsingborg

  • Får gärna komma från branschen

  • Körkortet är lika självklart som ditt skinande leende

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Vi denna rekryteringen samarbetar vi med Odd Work
Ytterligare information kontakta Senior Talent Manager Daniella Ravan, [email protected]
Ansökan görs via Odd Works hemsida Ansök här

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-10-12.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Eskilstuna

Servicepersonal

 

Helsingborg Norr

Platschef
El-installatör

 

Helsingborg Syd

Gård / Transportör
El-installatör

 

Hässleholm

Returmottagare

 

Jönköping

Mekaniker

 

Landskrona

Bodmontör
El-installatör

 

Malmö

Mekaniker
Returmottagare
Verkstadschef

 

Skaraborg

Regionchef

 

Skövde

Säljare

 

Södertälje

Platschef
Säljare

 

Trollhättan

Platschef
Säljare

 

Täby

Innesäljare

 

Varberg

Montör

 

Uppsala

Säljare byggprojekt