Är du vår nya Platschef i Kristianstad?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Från norr till söder, från öst till väst. Med det lilla bolagets charm och det stora företagets muskler, levererar vi lösningar till våra kunder på över 40 olika platser runt om i Sverige. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. För vi tror att frihet skapar engagemang – ett engagemang som förenar och som definierar. Med över 40 år av maskinuthyrarerfarenhet, har vi nu börjat förena oss nationellt. Våra 41 depåer samlas under samma flagg och tror på samma sak: omtanke. För vi bryr oss. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggen och Sverige. Om varandra och om dig. Det är Renta det. Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter ditt ledarskap, din omtanke och förmåga att se helheten – en som bryr sig som vi gör, helt enkelt. Är du Platschefen vi söker i Kristianstad?

 

Vad kommer du som Platschef att göra?

Vi på Renta rustar våra kunder med maskiner i högsta kvalité, tillgänglighet och service. Du kommer rusta oss med kunskap och vara det interna maskineriets olja. Som Platschef hos oss kommer du nämligen att leda, utveckla och stötta en helt ny depå mot det gemensamma målet där du har hand om personal, drift, resultat och budget. En budget du ansvarar för precis lika mycket som underhållet av relationer – både till dina kollegor och våra kunder. Nya depån kommer stå klar i oktober och inom kort fyllas på med ett team av vinnarskallar bestående av en verkstadsmekaniker, en innesäljare, en gårdstransportör och en utesäljare – och dig, vår nya Platschef såklart! I en ny depå med flera utvecklingsmöjligheter, kommer du att vara med och bygga både grunden och långsiktiga affärer i staden där hela sportvärlden har influerats av vår orangea kulör. Vi vill i alla fall tro att det inte är en slump. Hos oss kommer du helt enkelt vara med i depåns hela vardag och hugga i där det behövs. För på Renta går ingen för egen maskin – resan gör vi ju tillsammans.

 

Vi söker dig som…

…vet att det är just människorna i laget som leder till framgång. Dig vars energiska ledarskap är lika populärt som Kristianstads vackra kuststräcka på sommaren. Du är en driven person utrustad med erfarenhet av försäljning och personalansvar. Det här med att knyta ihop en uthyrningsverksamhet och skapa struktur är något som passar utmärkt ihop med ditt engagerande driv. För du tycker ju om att upptäcka nya vägar med rappa och självsäkra steg framåt. Och hur bra matchar inte vårt orangea företag med dig som har rötter i den orangea staden Kristianstad? Vill du bygga nytt i staden som ligger dig varmt om hjärtat? Häng då med vårt gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans.

 

Våra önskemål till dig:

  • Du är något av en expert på att bygga långsiktiga relationer (läs: personalansvar sedan tidigare)
  • Du har erfarenhet av försäljning, gärna från bygg- och entreprenadbranschen
  • Du är något av en lokalkändis i din hemstad aka favoritstaden Kristianstad
  • Körkortet är lika självklart som ditt skinande leende

 

Varför Renta?

Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm – att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 41 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork.
Vid frågor om tjänsten (ej ansökan) kontakta Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, [email protected]

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork och vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-09-26.
Ansök genom att klicka på knappen nedan, du kommer skickas vidare till ansökningsformuläret på Oddworks hemsida.

 

Bålsta

Innesäljare / Uthyrare

 

Eskilstuna

Mekaniker

 

Halmstad

Mekaniker

 

Hässleholm

Innesäljare

 

Jordbro

Mekaniker

 

Kristianstad

Platschef

Mekaniker

 

Sisjön

Gård/Transportör

 

Varberg

Elmontör