Är du vår nya Platschef i Trollhättan?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Platschef att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället bygga relationer, förtroende och en helt ny depå. Din roll stavas Platschef men beskrivs med närmare eftertanke mer som inspiratör, pålitlig ledare och lagspelare. Här kommer du ha hand om allt som har ordet ansvar i sig: personalansvar, driftansvar och resultatansvar. Vi vill framåt och uppåt och därför söker vi nu huvudrollsinnehavaren för Renta i Trollywood (Läs: Trollhättan). Är du personen som kommer ta oss från unknown till known? Plocka då fram din vinnarskalle, anpassningsbara förmåga och din klara stämma så kör vi!

 

Vi söker dig som…

… vet att det är just människorna i laget som leder till framgång. Dig vars energiska ledarskap är lika populärt som padelhallen intill vår nya depå på Grafitvägen. Personen med ett rappt steg och en förmåga att alltid ha saker på gång. Det här med att bara gå på upptrampade stigar passar inte dig – du hittar hellre nya. Eller ja, att gå runt på gator från förr i ett Trollhättan du älskar gör du gärna. För även om du en gång försökte se vad som fanns bortom gränsen, insåg du snabbt att staden längs Göta älv ligger dig varmast om hjärtat. Vill du bygga nytt i staden som fångat din puls? Häng då med vårt gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans.

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Du vet hur man tar människor (läs: personalansvar sedan tidigare)
  • Du är lite av en lokalkändis i Sveriges Hollywood
  • Nätverk från bygg- och entreprenadbranschen
  • Körkortet är lika självklart som ditt skinande leende

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork
Ytterligare information kontaktar du Senior Talent Manager Daniella Ravan, [email protected]
Ansökan görs via Oddworks hemsida

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-11-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Eskilstuna

Servicepersonal

 

Helsingborg Norr

Platschef
El-installatör

 

Helsingborg Syd

Gård / Transportör
El-installatör

 

Hässleholm

Returmottagare

 

Jönköping

Mekaniker

 

Landskrona

Bodmontör
El-installatör

 

Malmö

Mekaniker
Returmottagare
Verkstadschef

 

Skaraborg

Regionchef

 

Skövde

Säljare

 

Södertälje

Platschef
Säljare

 

Trollhättan

Platschef
Säljare

 

Täby

Innesäljare

 

Varberg

Montör

 

Uppsala

Säljare byggprojekt