Är du vår nya projektsäljare i Uppsala?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Säljare inom större byggprojekt att göra?

Vi ska ta över Uppsala! Efter att ha målat hela västkusten orange styr vi nu mot nordöst. Här kommer du bygga relationer – såväl nya som underhåll av befintliga. Som vår nya Säljare kommer du att axla större byggprojekt där du varje dag ser till så att uthyrningen går lika lätt och smidigt som en väloljad maskin. Du ser inte ordet Säljare enbart som din titel – det är helt enkelt vem du är. Med din fingertoppkänsla skapar du nya intressanta ingångar som ger dig ett gott rykte bland kunder inom byggbranschen. Kort och gott – du ser till så att våra kunder får en så bra upplevelse som möjligt genom både besök och samtal. Visst tror du på jaget för laget? Bra! Här kommer du nämligen agera parhäst med vår andra säljare Roger och vara med på en utvecklande resa tillsammans med oss.

 

Vi söker dig som…

…fortfarande håller hårt i gamla kontakter med mantrat att det kan vara bra att ha i framtiden. Du som för dig lika vant med snickarkopp och wienerbröd på byggarbetsplatsen, som på de större inköpskontoren. Personen som vänder på strandens alla stenar och aldrig säger nej – du hittar hellre ett alternativ. För du bryr dig; om kunden, kollegorna och om Renta. Du är noga med hur mycket plats du får ta och utnyttjar att du har två öron och en mun. Och snedsteg, det tycker du är bättre än inga framsteg alls. Vi är ett gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans. Packa med dig din vinnarskalle, glimt i ögat och talets förmåga så åker vi.

 

Våra tre önskemål till dig:

  • Du har sett flera större byggprojekt gå från A till Ö
  • Flera års erfarenhet inom försäljning
  • B-körkortet är självkörande

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Daniella Ravan, [email protected]
Ansökan görs på: Oddworks hemsida

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-10-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Eskilstuna

Servicepersonal

 

Helsingborg Norr

Platschef
El-installatör

 

Helsingborg Syd

Gård / Transportör
El-installatör

 

Hässleholm

Returmottagare

 

Jönköping

Mekaniker

 

Landskrona

Bodmontör
El-installatör

 

Malmö

Mekaniker
Returmottagare
Verkstadschef

 

Skaraborg

Regionchef

 

Skövde

Säljare

 

Södertälje

Platschef
Säljare

 

Trollhättan

Platschef
Säljare

 

Täby

Innesäljare

 

Varberg

Montör

 

Uppsala

Säljare byggprojekt