Är du vår nya Regionchef i Mälardalen?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Regionchef att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja. Hos oss kommer du få utmana men också utmanas av att låta vår mark i Mälardalen växa – från Västerås, Enköping, Eskilstuna and beyond. Med din fingertoppkänsla att förena och stötta depåerna, tar du dig an både de som kan maskinuthyrarbranschen uti varje fingerspets och andra som är mer nya på området. Resor förekommer och en av dem, tillväxtmålet, pekar nästintill rakt uppåt och med dina ambitioner tror vi att regionen bara kan bli ännu större. Vi tror nämligen att du älskar försäljning och vill vara delaktig i kundmöten och knyta nya kontakter för att få in ännu fler uppdrag. Om du är människokännaren med pedagogiska och situationsanpassade ledaregenskaper, tycker vi du ska plocka med dina två lyhörda öron och din näsa för affärer. Välkommen till Mälardalens roligaste jobb och en fartfylld resa som absolut är märkbar ibland, hur skulle vi annars uppskatta solen en tidig junimorgon?

 

Vi söker dig som…

… kan vårt område vid Mälaren både innantill och utantill. Dig med en karisma som enkelt fångar in kontakter med din varma blick och ditt stadiga handslag. Personen som är först på plats när grannen anlägger uppfarten för att försäkra sig om att grävmaskinen kommer från just Renta. Du vet att en bra ledare både har tillit och förtroende från människorna runt omkring sig – som bryr sig om humankapitalet snarare än maskinfokuset. För du vet ju att människa-till-människa-metoden är vad som får maskineriet att rulla. Nu undrar vi om du vill komma över till oss och utveckla andra samtidigt som du själv utvecklas på vägen? I så fall vill vi välkomna dig till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?

 

Våra fem önskemål till dig:

  • Ditt moderna ledarskap har byggts upp över tid
  • Van vid en stor spelplan = jobbat i utspridd organisation förr
  • Din diplomati är lika självkörande som körkortet ditt
  • Stort nätverk inom bygg- och entreprenadbranschen
  • Jobbat med försäljning i många år

 

Varför Renta?

Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm – att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 41 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar löpande och hoppas att vi har dig ombord innan vi sätter oss i solstolen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork.
För frågor om tjänsten (ej ansökan) kontakta Ellinor Hellberg, Senior Talent Manager på Oddwork [email protected]

 

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork och vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-05-16.

Ansök genom att klicka på knappen nedan, du kommer skickas vidare till ansökningsformuläret på Oddworks hemsida.

Falkenberg

Mekaniker

 

Globen Stockholm

Innesäljare

 

Göteborg Ringön

Gård och Transport

 

Göteborg Sisjön

Mekaniker

 

Höganäs

Gård och Transportör

 

Kumla

Returmottagare

 

Kungsbacka

Gård och Transportör

 

Kungälv

Mekaniker

 

Kristianstad

Säljare

 

Landskrona

Bodmontör

Innesäljare/Returmottagare

TA-Montör

 

Malmö

Gård/Transportör

Mekaniker

Innesäljare

 

Mälardalen

Regionchef

 

 

Trollhättan

Mekaniker

Gård/Transportör

 

Täby

Mekaniker

 

 

 

Varberg

Bodmontör

TA-Montör