Är du vår nya Regionchef i Skaraborg?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Regionchef att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja. Hos oss kommer du få utmana men också utmanas av att bryta ny mark i Trollhättan såväl som befintlig genom depåerna i Mariestad, Tibro, Falköping och Skövde. Att förena och stötta depåerna är en del i din vardag, där vissa kan maskinuthyrarbranschen ut i varje fingerspets och andra är mer nya på området. Du är kulturbäraren som gillar att inspirera andra och du satsar på människorna eftersom du förstår att duktiga människor = framgång. Det är därför vi inte undrar OM du är människokännaren vi söker, utan istället NÄR du vill hänga med på resan? För den här utmaningen kan du inte tacka nej till. Det vet ju både vi och du, eller hur? Plocka med dina två lyhörda öron och din näsa för affärer så ska vi allt välkomna dig till Skaraborgs roligaste jobb. Det är en utmanande roll, men vem har sagt att framgång ska vara enkelt?

 

Vi söker dig som…

…kan vårt område både innantill och utantill. Dig med en karisma som enkelt fångar in kontakter med din varma blick och ditt stadiga handslag. Personen som är först på plats när grannen anlägger uppfarten för att försäkra sig om att grävmaskinen kommer från just Renta. Nu undrar vi om du vill komma över till oss och utveckla andra samtidigt som du själv utvecklas på vägen? I så fall vill vi välkomna dig till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?

 

Våra tre önskemål till dig:

  • Ditt moderna ledarskap har byggts upp över tid
  • Du kan ett å annat om maskiner – du har nämligen jobbat nära vår bransch
  • Din diplomati är lika självkörande som körkortet ditt

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork
Ytterligare information kontaktar du Senior Talent Manager Daniella Ravan, [email protected]
Ansökan görs via Oddworks hemsida

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-02-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Göteborg

Säljansvarig

 

Göteborg Ringön

Gård och Transport

 

Göteborg Sisjön

El-Installatör

 

Göteborg Sisjön

Montör

 

Halmstad

Innesäljare/uthyrare

 

Hässleholm

Mekaniker

 

Karlstad

Mekaniker/Servicetekniker

 

Kungsbacka

Innesäljare

 

Kävling

Innesäljare

 

Skaraborg

Regionchef

 

Uddevalla

Gård och Transport

 

Varberg

Gård och Transport