Är du vår nya Säljare i Kristianstad?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas under samma flagg. 41 depåer som tror på samma sak: Vi bryr oss! Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. (Vill) du med?

 

Som säljare

Här, runt om Kristianstadslätten, är det fokus på handskakning (armbågshälsningen tillsvidare) och relation. Som vår nya Säljare kommer du att axla både stora och små byggprojekt där du varje dag ser till så att uthyrningen går lika lätt och smidigt som en välservad maskin. Du kommer kunna ta på både friheten och variationen som den här rollen innebär. För din dag består av allt ifrån uppsökande, förvaltande och röra dig över distrikten. I region syd kommer du in som vår åttonde säljare med en stöttande chef i helhetsarbetet och ett genuint samarbete distrikten sinsemellan. Från och med vecka 11 börjar vår nya depå att byggas och kommer stå klar i oktober – fylld med inte bara dig utan också mekaniker, depåchef och innesäljare. Du kommer ha många uppgifter att lösa, men din primära uppgift är att få in projekt och ansvara för en tydlig och bra överlämning till berörd depå – alltid med bästa kundupplevelsen i fokus. Tillsammans med kunden bokas möte in där antingen innesäljare eller depåchef är med så att de kan ta över den dagliga kontakten. Det är alltså inte bara maskinuthyrning du säljer, nej. Utan en helhetsupplevelse och ett koncept. Vi är ett gäng vinnarskallar som älskar känslan när ännu en stad färgas orange. Så om du har en fundering om du kommer jobba ensam är svaret: Nej. Vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

Vi söker dig som…

…är stolt över dina barndomsrötter i staden med det bästa av flera världar. Personen som träffar på bekanta ansikten var femte meter när du går mellan järnvägsstationen och Helge å. Du skulle aldrig kasta in handduken och är personen man vill ha både i sitt lag och som vän. För du bryr dig. Likt Kosovare Asllani är du snabbfotad och har ett spelsinne som är avgörande för att vi ska vinna ännu mer mark och fortsätta måla Sverige orange. Visst vet du hur det känns att vinna på övertid och får ofta höra att din energi smittar av sig? Då vill vi välkomna dig till vårt (bo)lag som satsar på människorna eftersom vi förstår att duktiga människor = framgång.

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Några års erfarenhet inom försäljning
  • Jobbat i bygg/entreprenad-branschen förr
  • Lokalkändis i Kristiandstadslätten
  • Körkort och på dess baksida står dina tre ledord: förtroende, relation och service

 

Varför Renta?

Vi hjälper inte bara våra kunder att bygga på sina drömmar, utan vi bygger även på vår dröm – att utmana en hel bransch och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om den lilla människan också. Vi har såklart som alla andra både grillkvällar, sommarfester och diverse förmåner, men det är inte därför man jobbar på just Renta. För oss handlar det om människorna. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Även om vi finns på 41 olika platser runt om i Sverige så är den lokala friheten för varje depå något vi värnar om. Om du är en som bryr sig och vill vara med att utveckla oss vidare – då är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa. För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kristianstad
Omfattning: Heltid, Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning.
Lön: Fast lön
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Frågor om tjänsten: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, [email protected] (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork. Klicka på knappen nedan och sök tjänsten på Oddworks hemsida.

Globen Stockholm

Innesäljare

 

Göteborg Ringön

Gård och Transport

 

Göteborg Sisjön

Mekaniker

 

Höganäs

Gård och Transportör

 

Kungsbacka

Gård och Transportör

 

Kungälv

Mekaniker

 

Kristianstad

Säljare

 

Landskrona

Bodmontör

Gård och Transportör

 

Malmö

Gård/Transportör

Mekaniker

 

Mälardalen

Regionchef

 

Södertälje

Innesäljare

 

Trollhättan

Mekaniker

Gård/Transportör

 

Varberg

Bodmontör

TA-Montör