Är du vår nya Säljare i Trollhättan?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Säljare att göra?

Gillar du att vinna? Då måste du ju ta plats i det vinnande laget. Som vår nya Säljare kommer du att axla både stora och små byggprojekt där du varje dag ser till så att uthyrningen går lika lätt och smidigt som en välservad maskin. Hos oss kommer du få åka runt och sprida vårt namn mellan alltifrån Trollhättan, Vänersborg, Grästorp, Mellerud, Ale och Surte. Just ordet ”säljare” ser du inte enbart som din titel – det är helt enkelt vem du är. Med din fingertoppkänsla kommer du skapa nya intressanta ingångar och kunder inom byggbranschen. Och dina händer: offertskrivning, avtalsupprättning och rapportanalys. Du är den relationsbyggande säljaren med fog och koll. Ensam? Nej, vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

Vi söker dig som…

…inte vet hur man använder ordet ”nej” i en mening. Dig som aldrig skulle kasta in handduken och är personen man vill ha både i sitt lag och som vän. För du bryr dig. Likt Eric Carlsson blev världens första superstjärna i rally, vill du nu också bli världsvan bakom ratten när du åker runt och målar Trollhättan och hela Dalsland orange. Visst vet du hur det känns att vinna på övertid och jobbar helst snabbt och effektivt? Då vill vi välkomna dig till vårt (bo)lag som satsar på människorna eftersom vi förstår att duktiga människor = framgång.

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Flera års erfarenhet inom försäljning
  • Jobbat i bygg/entreprenad-branschen förr
  • Lokalkändis i Sveriges Hollywood (läs: Trollhättan)
  • Körkortet är utslitet i din plånbok

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork
Ytterligare information kontaktar du Senior Talent Manager Daniella Ravan, [email protected]
Ansökan görs via Oddworks hemsida

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-11-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Eskilstuna

Servicepersonal

 

Helsingborg Norr

Platschef
El-installatör

 

Helsingborg Syd

Gård / Transportör
El-installatör

 

Hässleholm

Returmottagare

 

Jönköping

Mekaniker

 

Landskrona

Bodmontör
El-installatör

 

Malmö

Mekaniker
Returmottagare
Verkstadschef

 

Skaraborg

Regionchef

 

Skövde

Säljare

 

Södertälje

Platschef
Säljare

 

Trollhättan

Platschef
Säljare

 

Täby

Innesäljare

 

Varberg

Montör

 

Uppsala

Säljare byggprojekt