Är du vår nya Säljare i Skövde?

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som tror på samma sak. Som bryr sig. Om den lokala byggaren och ­närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

 

Vad kommer du som Säljare att göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst i Skaraborg dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer – såväl nya som underhåll av befintliga, stora som små på Schlätta. Som utesäljare har du fyra depåer i bakluckan: Tibro, Mariestad, Skövde och Falköping. Med din fingertoppkänsla kommer du skapa nya intressanta ingångar och kunder i industribranschen. Och dina händer: offertskrivning, avtalsupprättning och rapportanalys: du är den relationsbyggande säljaren med fog och koll. Ensam? Nej, vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

 

Vi söker dig som…

… är Schlättas största vinnarskalle. Dig som hatar att vara nästbäst, som kan Skaraborg utantill och som nu vill snöra på spikskorna med oss. För ändring? Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett gäng som värnar om stor individuell frihet, det lokala engagemanget och styrkan i att vara förenade tillsammans. Kasta in din vinnarskalle, glimt i ögat och talets förmåga i handskfacket så åker vi.

 

Våra tre önskemål till dig:

  • Du vet vad en bra affär är – köpsignalssökaren din är inbyggd
  • B-körkortet är lika självkörande som dina kunskaper i Office-paketet
  • Du är fingertoppsförhandlaren med imponerande stor lokal kännedom, glimten i ögat och talets förmåga.
  • Din lokalkännedom är välkänd lokalt.

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Oddwork
Ytterligare information kontaktar du Senior Talent Manager Daniella Ravan, [email protected]
Ansökan görs via Oddworks hemsida

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-10-14.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Eskilstuna

Servicepersonal

 

Helsingborg Norr

Platschef
El-installatör

 

Helsingborg Syd

Gård / Transportör
El-installatör

 

Hässleholm

Returmottagare

 

Jönköping

Mekaniker

 

Landskrona

Bodmontör
El-installatör

 

Malmö

Mekaniker
Returmottagare
Verkstadschef

 

Skaraborg

Regionchef

 

Skövde

Säljare

 

Södertälje

Platschef
Säljare

 

Trollhättan

Platschef
Säljare

 

Täby

Innesäljare

 

Varberg

Montör

 

Uppsala

Säljare byggprojekt