Gillar du service i Eskilstuna?
Vi söker dig!

Vi är Renta – maskinuthyrarna som bryr sig

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga en bro mellan oss och våra kunder – finnas på plats för att ta emot maskiner och utrustning som lämnas tillbaka samt även ha hand om debitering på hyresavtalet. Du är leendet kunden möter när du bedömer maskinernas kondition och utför service på använda produkter som lämnas in i verkstaden. Är du alltid redo att rycka in och hjälpa till att hålla ordning på gården och i verkstaden? Bra. För vi hjälps åt och den här resan gör vi nämligen tillsammans. 

 

Vad kommer du som Servicepersonal göra?

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer ta hand om, kontrollera, rengöra och reparera alla maskiner som kommer i retur till verkstaden. Utöver verkstaden stöttar du uthyrningen och åka ut till kunder med våra lätta lastbilar fyllda med nödvändiga kvalitetsmaskiner samt hjälper till att hålla ordning och reda. Vi hjälps åt över hela depån. För den här resan gör vi nämligen tillsammans. 

 

Vi söker dig som…

… stöttar upp likt alla turister på bilderna vid lutande tornet i Pisa. Dig som är för ändring. Visst läste du förändring? Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

 

Våra tre önskemål till dig:

  • God datorvana – check! 
  • Ordning = Alpha, reda = Omega
  • Du har upplevt känslan av att stå på ett studentflak (läs: du har gymnasieutbildning)

 

Varför Renta?

Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

 

Varaktighet & Lön

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning. Tillträde snarast. Fast lön

 

Kontaktperson & ansökan

Ytterligare information ringer du Marcus Haag, 076 864 90 81
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Servicepersonal Eskilstuna

 

Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-11-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

 

Eskilstuna

Servicepersonal

 

Helsingborg Norr

Platschef
El-installatör

 

Helsingborg Syd

Gård / Transportör
El-installatör

 

Hässleholm

Returmottagare

 

Jönköping

Mekaniker

 

Landskrona

Bodmontör
El-installatör

 

Malmö

Mekaniker
Returmottagare
Verkstadschef

 

Skaraborg

Regionchef

 

Skövde

Säljare

 

Södertälje

Platschef
Säljare

 

Trollhättan

Platschef
Säljare

 

Täby

Innesäljare

 

Varberg

Montör

 

Uppsala

Säljare byggprojekt