Sätter du vår flagga i norra Norrland?

Regionchef sökes med ansvar för våra nordligaste breddgrader

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Som definierar. Hos oss är den individuella friheten central och omtanken lokal. Fundamental. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 44 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi de senaste åren förenat oss nationellt. Vi är ett tiotal maskinuthyrarentreprenörer som samlats under samma flagg. 57 depåer som tror på samma sak: att bygga är en lagsport. Vi bryr oss om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och hela Sverige. Om varandra och om dig. Nu söker vi efter ditt ledarskap, din omtanke och din förmåga att se helheten – dig som vill sätta vår flagga i norra Norrland och därmed bli vår nordligaste regionchef. Är det du?

Som Regionchef

Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Du kommer istället förädla och vara det interna maskineriets olja. Hos oss kommer du få utmana men också utmanas av att bryta (för oss) helt ny mark i Norra Norrland och bygga upp depåer från Skellefteå i syd till Kiruna i norr. Först ska du bygga upp allt och sedan blir förädling och stöttning en av de viktigaste delarna i din vardag, där vissa kan maskinuthyrarbranschen ut i varje fingerspets och andra är mer nya på området.

Du kommer bli vår kulturbärare som gillar att inspirera andra och du satsar på människorna eftersom du förstår att duktiga människor = framgång. Det är därför vi inte undrar OM du är människokännaren vi söker, utan istället NÄR du vill hänga med på resan? För den här utmaningen kan du inte tacka nej till. Det vet ju både vi och du, eller hur? Plocka med dina två lyhörda öron och din näsa för affärer så gör vi det här till ditt roligaste jobb i livet. Det är en utmanande roll, men vem har någonsin sagt att framgång kommer utan lite slit?

 

Vi söker dig som…

… leder vänner och familj till kloka beslut. Dig som vet att B2B- och B2C-försäljningen snarare handlar om människor, people to people (P2P). Än något annat. Och att vi människor kan skapa stordåd när vi jobbar för varandra; att lagbygget är fundamentalt i ledarskap. Vidare har din erfarenhet från byggbranschen och dess alla specialister dels gett dig ett starkt kontaktnät samt en bred förståelse för deras utmaningar. Välkommen till ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi menar såklart: ska du med?

 

Våra fyra önskemål till dig:

  • Ditt moderna ledarskap har byggts upp över tid – i både regn och sol
  • Van vid en stor spelplan = jobbat i utspridd organisation förr
  • Du ser möjligheterna i bygg- och entreprenadbranschen
  • Din diplomati är lika självkörande som körkortet ditt

 

Varför Renta?

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om hur Sverige byggs. Som maskinuthyrare till hela bygg och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar och hissar för byggarbetsplatser. Vi är 553 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Vi växer eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våran nr 10 – kunderna, för bygga är en lagsport.

Joacim kommer snart upp och möts gärna direkt. Ring honom på 070-104 07 00. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Så sök!

Varaktighet & Lön

Tillträde snarast. Fast lön.

Kontaktperson & ansökan

Frågor och funderingar, ring Teodor Ardryd, 0733-14 80 42
Ansökan görs via e-post till [email protected]
Märk mailet med: Ansökan Regionchef Norra Norrland

Vi  gör urval och tar intervjuer löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2023-03-22.

Varmt välkommen med din ansökan!