Hyr din maskin hos vår depå i Arvika. Renta finns över hela Sverige, från norr till söder, öst till väst. Tack vare att våra depåer arbetar både lokalt och i tätt samarbete hittar vi lösningar för varje behov. Finns inte maskinen du behöver hos din lokala depå, finns den hos en närliggande och då ser vi till att den kommer till dig.

Renta Arvika är din lokala maskinuthyrare i Värmland. Välkommen in till oss på Maskingränd 1 på Mosseberg i Arvika. Vi hyr ut maskiner till främst bygg- och anläggningsbranschen. I vår breda och moderna maskinpark finns bland annat små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar samt väderskydd och bodar för byggarbetsplatser. Du kan dessutom känna dig trygg med att den maskin du hyr alltid är servad och redo när de levereras från depån i Arvika. För vi bryr oss om ditt bygge. Förutom vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning erbjuder vi en mängd olika tjänster som effektiviserar arbetsplatsen samt utbildningar som bidrar till säkrare arbetsplatser.

Maskiner i all ära, vi är problemlösare och på varje depå arbetar duktiga säljare och servicetekniker. Har din kollega eller kund behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. För att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft – Välkomna till Renta i Arvika och hyr nästa maskin.