Lokal maskinuthyrning i Uppsala

Bygga är en lagsport och utan rätt medspelare kan arbetet bli mycket svårare än vad det behöver vara. Renta är synonymt med tillgänglighet, service och kvalitet. Varför? Vårt sortiment är ett av de största i Sverige och kan därför kan vi med säkerhet säga att vår moderna maskinpark i Uppsala har rätt maskin för dig.

Söker du efter maskinuthyrning i Uppsala har du hittat rätt. Hos oss finner ni allt ifrån bandburna grävmaskiner till billiftar eller något mindre som spikpistoler. Med vårt breda urval av hyrmaskiner i Uppsala kan du vara trygg att vi har rätt maskin för dig. När du hyr maskiner av Renta kan du förvänta dig en lokal närvaro, en hög nivå av kundbemötande och professionella maskiner som får jobbet gjort.

Kom igång direkt

I vår app Renta Easy finns alla våra tillgängliga maskiner och verktyg. Du bokar enkelt din nästa hyrmaskin direkt i appen. Läs mer på rentaeasy.se

Hyr du ofta, men inte av oss?

Som exklusiv avtalskund for du ta del av ett gäng förmåner. Klicka på knappen nedan för att komma till ansökan.

Renta Uppsala

Öppet

Mån – Fre: 06:30 – 16:30

Maila oss

[email protected]

Våra maskinuthyrare i Uppsala:

Maria Skytt

Innesäljare

070 842 16 38

[email protected]

Roger Bruhn

Säljare, Uppsala

070 693 11 21

[email protected]

Mathias Hanell

Säljare

070 961 03 11

[email protected]

Jimmy Larsson

Verkstad

070 335 69 87

[email protected]

Jarmo Krautsuk

Servicetekniker

072 062 42 02

[email protected]

Fredrik Ström

Platschef

073 616 44 78

[email protected]

Thomas Robertsson

Regionchef

070-609 00 26

[email protected]

Hyr dina maskiner i Uppsala hos oss

 

Hyra grävmaskin hos Renta i Uppsala

I vårt sortiment av grävmaskiner finner ni alla varianter av grävmaskiner. Bandburna grävmaskiner, hjulburna grävmaskiner och tillbehör till grävmaskiner. Våra bandburna grävmaskiner varierar från mindre grävare som tillåter en vikt upp till 0,8 ton hela vägen till 11 ton. Våra hjulburna grävmaskiner varierar från 6,5 ton till 17 ton. Du kan hitta mer om våra tillbehör för grävmaskiner direkt på rentaeasy.se

 

Hyra slipmaskiner i Uppsala hos Renta

Ska du hyra en slipmaskin kan du välja mellan bandslipar, golvslip för trä, golvslip för betong och mycket mer.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Vi har olika kombihammare, slag/borrmaskiner, kombihammare med batteri, slag/borrmaskin med batteri och ett stort sortiment av tillbehör för borrmaskiner.

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Med maskinuthyrning i Uppsala från Renta hittar du det du behöver. Varje byggarbetsplats och projekt ser olika ut och du som jobbar där har olika behov. Just därför är vårt sortiment av tjänster och produkter inom anläggningsmaskiner brett. Renta är gärna med redan från start för att du ska få den mest effektiva och passande lösningen men vi kan även hjälpa till när behovet uppstår plötsligt.

Vidare arbetar vi decentraliserat på varje depå. Därför kan du räkna med en lokal närvaro på riktigt. Beslut fattas på plats för att bibehålla vår höga nivå av effektivitet.

Anslut till laget redan idag på rentaeasy.se.

    Har ert företag ett löpande behov av hyrmaskiner? Då kan ni få ett avtal med oss på renta.se!

    Fyll i formuläret nedan så tar en kontaktperson kontakt med dig inom kort.