REGION STOCKHOLM

Maskinuthyrning i Stockholm

Är du på jakt efter snabb och prisvärd maskinuthyrning i Stockholm? Då har du kommit rätt. Renta är ditt självklara val för maskinuthyrning i Stockholm. Med ett brett utbud av maskiner till högsta kvalitet står vi till tjänst. Välkommen att kontakta oss med dina behov så snickrar vi ihop en lösning tillsammans.

 

HYR DINA MASKINER I Stockholm HOS OSS

Att bygga är en lagsport som vi brukar säga, men ibland är man en spelare kort. Då kan du trösta dig med att det finns hundratals med avbytare att välja på hos oss. Vi på Renta har enorma maskinparker med alla tänkbara lösningar till dina projekt. Renta är din expert på maskinuthyrning. Hyr dina maskiner i Stockholm hos oss!Att bygga är en lagsport som vi brukar säga, men ibland är man en spelare kort. Då kan du trösta dig med att det finns hundratals med avbytare att välja på hos oss. Vi på Renta har enorma maskinparker med alla tänkbara lösningar till dina projekt. Renta är din expert på maskinuthyrning. Hyr dina maskiner i Stockholm hos oss!

Jacob Lemner

Säljare, Globen

072-352 69 91

[email protected]

Ted Göthe

Säljare, Rosersberg

073-861 91 02

[email protected]

Hugo Lindholm

Säljare, Täby

0720 61 98 81

[email protected]

Michael Fredlund

Säljare, Globen

070 89534 62

[email protected]

Marcus Brunnäs

Säljare, Järfälla

073-042 61 35

[email protected]

Björn Rosenquist

Säljare, Globen

0708-792123

[email protected]

Robin Tarander

Säljare, Bålsta

072 179 31 49

[email protected]

Thomas Robertsson

Regionchef

070-609 00 26

[email protected]

Mathias Brännbäck

Försäljningschef, Stockholm

073-240 38 45

[email protected]

Christofer Odehammar

Affärsutvecklare, Stockholm

072-179 31 45

[email protected]

Malin Lindberg

Utbildningsansvarig Stockholm

070-897 95 62

[email protected]

Hyra grävmaskin hos Renta i Stockholm

Befinner du dig i Stockholm och behöver en grävmaskin? På Renta i Stockholm har vi ett stort utbud av grävmaskiner. Välj mellan bandburna eller hjulburna samt ett brett sortiment av tillbehör. Kontakta oss om du vill hyra en grävmaskin i Stockholm – vi på Renta hjälper dig.

 

Hyra slipmaskiner i Stockholm hos Renta

På Renta har vi det mesta och det bästa att tillgå i maskinväg. Bland annat erbjuder vi möjligheten att hyra slipmaskiner i Stockholm hos Renta. Vår kunniga personal står beredda att hjälpa dig med maskinuthyrning i Stockholm, med allt från slipmaskiner till liftar och avfuktare.

 

Hyra borrmaskiner av bästa kvalitet

Är du på jakt efter maskinuthyrning i Stockholm till bästa kvalitet? Då är du på rätt ställe. Utöver en lång lista av allt från mindre verktyg till stora byggmaskiner, finns även möjligheten att hyra borrmaskiner av bästa kvalitet hos Renta. Hyr din borrmaskin hos Renta idag!

 

Hyra byggmaskiner – Sveriges största utbud

Det finns många fördelar med att hyra byggmaskiner istället för att köpa. Framförallt när det finns ett pålitligt företag som Renta att hyra av. Vi har Sveriges största utbud av byggmaskiner och vi finns där du är. Vår kompetenta personal finns alltid till hands för att besvara frågor och komma med förslag. Om du är i behov av maskinuthyrning i Stockholm så finns vi på Renta för dig.

 

Vi erbjuder uthyrning av alla typer av liftar och kranar i Stockholm

Vissa projekt kräver arbete ovanför markhöjd. Då finns vi på Renta för att hjälpa dig. Hos oss kan du hyra alla typer av liftar och kranar i Stockholm. Vi har ett brett utbud av pelarliftar, saxliftar, ledbomsliftar, teleskopliftar och billiftar. Beroende på lyftkapacitet, underlag och omgivning varierar maskintyp. Vår personal hjälper dig att hitta den lift eller kran som passar just ditt projekt. Utöver uthyrning av själva maskinen bistår vi även med transport till byggarbetsplatsen samt transport tillbaka till depån.

 

Utbilda dig hos Renta i Stockholm – Vi erbjuder:

Arbete med byggmaskiner medför vissa risker. Desto bättre påläst du är, desto mindre är risken att du skadar dig i arbetet. Efter slutförd utbildning är även chansen större att du agerar rätt vid händelse av olycka. Därför erbjuder vi på Renta i Stockholm följande utbildningar:

  • Arbete på väg
  • Byggarbetsmiljösamordnare – Bas-P och Bas-U
  • Fallskyddsutbildning
  • Heta arbeten
  • Liftutbildning
  • Ställningsutbildning 2-9 m
  • Säkra lyft
  • Truckutbildning

 

Behöver du hyra byggställningar i Stockholm?

Behöver du hyra byggställning i Stockholm men känner dig osäker på monteringen? Ingen fara, vår personal är utbildad i att bygga säkra byggnadsställningar för att minimera risken för olyckor. Utöver montering hjälper vi till med anpassning av byggnadsställningen under projektets gång, och givetvis demontering när arbetet är slutfört samt transport tillbaka till depån. Vi finns här för att hjälpa dig och för oss är säkerhet A och O.

 

Byggbodar för alla byggarbetsplatser i Stockholm

Oavsett om du behöver hjulbodar, rambodar, toaletter eller containers så har vi på Renta lösningen till dig. På Renta finns byggbodar för alla byggarbetsplatser i Stockholm. Du har även möjlighet att att göra olika tillval för att passa just ditt projekt och dina anställdas behov. Välkommen att kontakta oss så skräddarsyr vi en byggbod till just dig.

 

Bygghissar i Stockholm med ett genomgående säkerhetstänk

Om man är i behov av maskinuthyrning i Stockholm kan man även vara i behov av en bygghiss. Vi på Renta erbjuder bygghissar med ett genomgående säkerhetstänk. Precis som med allt annat byggarbete ovanför markhöjd bör särskilda säkerhetsåtgärder vidtas. Vår utbildade personal ser till att arbetet går rätt till redan från planeringsstadiet så att du kan vara lugn och fokusera på annat. På Renta erbjuder vår maskinuthyrning i Stockholm både personhissar och materialhissar. Vi är med hela vägen från början till slut för att minimera risken för olyckor – vi hjälper till med planering, montering, demontering och transport. Fråga oss gärna om du undrar något kring säkra bygghissar.

 

FLER RENTA DEPÅER